Ξύλο στο ΔΣ της Superleague!

ksyloex

Μαύρη μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο που γύρισε πολλά χρόνια πίσω, αφού το Δ.Σ της Superleague διεκόπη λόγω επεισοδίων. Ποτήρι με νερό καταγγέλλει ο Αλαφούζος ότι του πέταξε ο Μαρινάκης. Μπουνιά από μπράβο στον Βασίλη Κωνσταντίνου!

Απίθανα πράγματα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Superleague, όπου εκτυλίχθηκαν φοβερές σκηνές που παραπέμπουν σε οπαδικά επεισόδια σε γήπεδο. Μαύρες στιγμές για το ποδόσφαιρο, που αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει ελπίδα σε αυτό τον τόπο για αυτό το άθλημα.

Η συνεδρίαση διεκόπη λόγω επεισοδίων, αφού στην μεγάλη στιγμή έντασης εκτοξεύτηκαν νερά (!), ενώ σύμφωνα με όσα μεταφέρουν μέλη του Δ.Σ. της λίγκας, δεν αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Θύμα της έντασης έπεσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, που δέχθηκε γροθιά από άγνωστο άνδρα, ο οποίος βρισκόταν έξω από την αίθουσα και εισέβαλε ξαφνικά μέσα την ώρα της έντασης. Ο άγνωστος άνδρας χτύπησε τον Βασίλη Κωνσταντίνου, ο οποίος μπήκε μπροστά στον Γιάννη Αλαφούζο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, χωρίς να συλληφθεί, μέχρι αυτή την στιγμή. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού σωριάστηκε στο έδαφος από το χτύπημα στο σαγόνι και τραυματίστηκε -ευτυχώς- ελαφρά.

ÊÙÍÓÔÁÍÔÉÍÏÕ  ÄÓ ÓÏÕÐÅÑ ËÉÃÊÁ
Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Βασίλης Κωνσταντίνου ενημέρωσαν ότι αμφότεροι θα υποβάλλουν μηνύσεις, ενώ ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έλεγε off the record ότι «ο μπράβος που με χτύπησε καθόταν έξω από την αίθουσα και συνομιλούσε μαζί με τον Κώστα Καραπαπά».
Το σκηνικό θύμιζε… κόλαση από το ξεκίνημα, αφού ακούγονταν ξεκάθαρα φωνές, ουρλιαχτά, χτυπήματα στο τραπέζι και έντονες λογομαχίες που έδειχναν από την αρχή ότι το κλίμα μέσα ήταν… πολεμικό, σε σημείο που, σύμφωνα με την καταγγελία Αλαφούζου, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης εκσφενδόνισε ένα ποτήρι με νερό προς τον Γιάννη Αλαφούζο!
Μετά τα όσα απίστευτα διαδραματίστηκαν στην αίθουσα, το Δ.Σ. διεκόπη με την τετραμελή αποστολή του Ολυμπιακού (Μαρινάκης, Καραπαπάς, Βρέντζος, Αγραφιώτης) να αποχωρεί σε έξαλλη κατάσταση και τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού (Αλαφούζο, Κωνσταντίνου, Σωπήλη, Μπαλωμένου) να παραμένουν εκεί.
ÌÁÑÉÍÁÊÇÓ  ÄÓ ÓÏÕÐÅÑ ËÉÃÊÁ

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την διαδικασία αποχώρησε πριν από την ώρα της μεγάλης έντασης ο ΠΑΟΚ που εκπροσωπούνταν από τους κυρίους Αγγελίδη, Μπίρδα και θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να αποτελέσει μία… ειρηνευτική δύναμη ανάμεσα στις δύο αντιμαχόμενες πλευρές.
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, έχοντας δίπλα του τον χτυπημένο Βασίλη Κωνσταντίνου, μίλησε εξερχόμενος του Δ.Σ. της Λίγκας. «Δυστυχώς οι προκλήσεις συνεχίστηκαν σήμερα μετά τη Λεωφόρο. Δεχθήκαμε επίθεση. Απίστευτα πράγματα. Ντρέπομαι και αισθάνομαι άσχημα που εκθέτω τον εαυτό μου σε τέτοιες δηλώσεις. Ο κ. Μαρινάκης ο ίδιος μου πέταξε ένα ποτήρι νερό και μετά μπήκε ένας μπράβος μέσα σε μια ιστορία προφανώς στημένη, ο οποίος έριξε γροθιά στον κ. Κωνσταντίνου, ο οποίος έπεσε πίσω και ευτυχώς τον έπιασε ο Στράτος (σ.σ. Σωπήλης). Έχει τραυματιστεί όπως βλέπετε. Δεν μπορώ να πιστέψω πως σε ένα διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας υπάρχει τέτοια βία. Ξέραμε ότι στο ποδόσφαιρο δρουν εγκληματικές οργανώσεις αλλά δεν ξέραμε ότι υπάρχουν μπράβοι που κάνουν επιθέσεις μέσα στο Δ.Σ. Στον Παναθηναϊκό μπορεί να έχουμε κάνει λάθη, δεν ισχυριζόμαστε ότι είμαστε άμεμπτοι, προσπαθούμε όμως να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο και θα συνεχίσουμε. Στο ΣΚΑΪ δύο φορές πέταξαν χειροβομβίδες, οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν να κάψουν το λογιστήριο σε άλλη επίθεση. Σήμερα είχαμε αυτό. Κάποια ΜΜΕ γράφουν κάποια άλλα τίποτα», δήλωσε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού.
Πηγή: www.sdna.gr