«Βόμβες» για Αρβανιτίδη

ImageHandler.ashx-2

Ενας πρώην προπονητής κι ένας πρώην παίκτης της Βέροιας εμφανίζονται να κατέθεσαν ότι τους ζητήθηκε από τον  Γιώργο Αρβανιτίδη να χάσουν συγκεκριμένο παιχνίδι και παράλληλα να λήξει over, κάτι που όντως τελικά συνέβη.

Φοβερές καταγγελίες «καίνε» τον πρώην ισχυρό άνδρα της «βασίλισσας του βορρά», που είναι μεταξύ των κατηγορουμένων για την «εγκληματική οργάνωση» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο κ.Αρβανιτίδης βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στο γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς Γιώργου Ανδρεάδη, ωστόσο πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί στις 7 Μαΐου.

Σύμφωνα μάλιστα με τη «Live Sport» ένας πρώην προπονητής κι ένας πρώην ποδοσφαιριστής της Βέροιας έχουν καταθέσει ότι σε αγώνα της Σούπερ Λιγκ τη σεζόν 2012-13, ο Αρβανιτίδης μέσω του γενικού αρχηγού, Γιώργου Λαναρή, ζήτησε στο ημίχρονο από τους παίκτες του να χάσουν το παιχνίδι (στο πρώτο 45λεπτο ήταν 0-0) κι επιπλέον ο αγώνας να τελειώσει στοιχηματικά «over» (πάνω από 2 γκολ). Ο δικηγόρος του επιχειρηματία παρέλαβε χθες τον φάκελο της δικογραφίας και τις δύο ένορκες καταθέσεις. Η αναμέτρηση διεξήχθη στις αρχές του 2013 και πράγματι ηττήθηκε η Βέροια κι έληξε στοιχηματικά over.

Σε ό,τι αφορά τον προπονητή είναι Έλληνας όπως σημειώνεται, ενώ ο παίκτης που κατέθεσε για το συγκεκριμένο περιστατικό αγωνίστηκε στην ομάδα έχοντας διαγράψει ήδη μία σημαντική καριέρα. Από το γραφείο μάλιστα του Γιώργου Ανδρεάδη πέρασε κι ένας αναλυτής του στοιχήματος ο οποίος τον ενημέρωσε ότι για το συγκεκριμένο ματς παίχτηκαν στο over 500.000 ευρώ, ποσό που κατά την εκτίμησή του είναι ιδιαίτερα μεγάλο.

Πηγή: www.sdna.gr