Συνάντηση Αλαφούζου – Μαρινάκη στο γραφείο του Κοντονή

Screen Shot 2015-03-03 at 21.32.01

Ολοκληρώθηκε η ξαφνική συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Γιάννη Αλαφούζο το απόγευμα της Τρίτης στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.

Ο Σταύρος Κοντονής πήρε την πρωτοβουλία να καλέσει στο τους προέδρους των «αιωνίων» προκειμένου να πέσουν οι τόνοι και το πρωτάθλημα να ξεκινήσει και πάλι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (07-08/03) και να δείξουν έμπρακτα πως αφήνουν πίσω τους τα όσα συνέβησαν στο  επεισοδιακό Δ.Σ της Λίγκας στις 24/02.

«Αναλυτικά συζητήθηκαν τα προβλήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Η βούληση όλων είναι ότι θα πρέπει να καταβληθεί μια εργώδης προσπάθεια για να εμπεδωθεί κλίμα ασφάλειας και νομιμότητα στους αγωνιστικούς χώρους. Προς τούτο συμφώνησαν σε ένα πλέγμα μέτρων, το οποίο πρότεινε ο Υφυπουργός. Τα μέτρα αυτά θα θέσει ο κ. Κοντονής ενώπιον των διοργανωτριών αρχών στην αυριανή τους συνάντηση», ήταν η σχετική ανακοίνωση του υφυπουργού.

Μετά τη διώρη συνάντησή τους, Αλαφούζος και Μαρινάκης αποχώρησαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους δημοσιογράφους.

Αναμφίβολα πρόκειται για κίνηση υψηλού συμβολίσμου, που γίνεται μια ημέρα πριν από τη συνάντηση με τον πρόεδρο της Super League για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Πηγή: www.soccerplus.gr