Προθεσμίες οι πρώτοι κατηγορούμενοι για την εγκληματική οργάνωση

ImageHandler.ashx

Οι πρώτοι κατηγορούμενοι για την «εγκληματική οργάνωση» στο ελληνικό ποδόσφαιρο πέρασαν ήδη το κατώφλι του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, ο οποίος «τρέχει» ολοταχώς την υπόθεση. Το SDNA ήταν στην Ευελπίδων και σας ενημερώνει.

Μετά τη χθεσινή αναβολή, ο ειδικός ανακριτής δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του στην Ευελπίδων τους πρώτους κατηγορούμενους για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης».

Ήδη έχουν προσέλθει στον ανακριτή και έχουν πάρει προθεσμία για να απολογηθούν πέντε εκ των κατηγορουμένων (ο ένας από χθες), ενώ αύριο ο Γιώργος Ανδρέαδης περιμένει στο γραφείο του ακόμα επτά κατηγορούμενους.

Σήμερα, ένας εκ των πέντε δικαστών που έχουν κληθεί, ο Λευτέρης Ζάμπρας (πρώην πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής της Football League), έστειλε στον ανακριτή τον δικηγόρο του, Παναγιώτη Τσίτσο, προκειμένου να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Λίγο αργότερα, το κατώφλι του ανακριτή πέρασε και η δικηγόρος (αναπληρωματικό μέλος Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ), Μαρία Αναστασάκη, η οποία επίσης ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 24 Απριλίου, ενώ προθεσμία έλαβαν ήδη ακόμα δύο εκ των κατηγορουμένων.

Οι πληροφορίες του SDNA από την Ευελπίδων αναφέρουν πως και οι 12 κατηγορούμενοι που έχουν κληθεί για σήμερα και αύριο, αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία, αλλά και πως πρέπει να παραστούν στο γραφείο του ανακριτή, εκτός κι αν έχουν κάποια σοβαρή αιτία να απουσιάσουν.

Πηγή: www.sdna.gr