Προσφυγή ΕΠΟ στη Δικαιοσύνη κατά της εταιρείας της «κάρτας υγείας»!

EPO1_0

Nέα διάσταση παίρνει η δικαστική διαμάχη της ΕΠΟ με την αντισυμβαλλόμενη εταιρεία PC sytems μετά την από τον Μάρτιο του 2013 μονομερή καταγγελία της σύμβασης από την ομοσπονδία.

Αμφότερες, ομοσπονδία και εταιρεία, διεκδικούν το ποσό των 17. εκατ ευρώ μέσω αγωγών που έχουν καταθέσει και προσδιορίζονται για τον Μάρτιο του 2016.

Η ΕΠΟ αποφάσισε πριν λίγες ημέρες να στραφεί κατά της εταιρείας υποστηρίζοντας ότι φέρει την ευθύνη για τη μη υλοποίηση του έργου.

Η εταιρεία από την πρώτη στιγμή της καταγγελίας της σύμβασης κυνήγησε και εξακολουθεί να κυνηγά την ΕΠΟ στα δικαστήρια πετυχαίνοντας, δεσμεύσεις χρημάτων, μπλοκάρισμα λογαριασμών και συντηρητικές κατασχέσεις.

Υπενθυμίζεται ότι όλα αυτά συμβαίνουν ενώ το ποινικό μέρος της υπόθεσης βρίσκεται στα χέρια του ανακριτή διαφθοράς Γ. Ανδρεάδη ο οποίος έχει καλέσει τους 31 πρόσωπα, 23 από την ΕΠΟ και την οκτώ από την εταιρεία ως κατηγορούμενους σε απολογία για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου για την σε βαθμό κακουργήματος κατηγορία της απιστίας που αντιμετωπίζουν επειδή σύμφωνα με τη δικογραφία προκάλεσαν με πράξεις και παραλείψεις τους οικονομική ζημία στην ομοσπονδία, που υπερβαίνει τα 29 εκατομμύρια ευρώ, στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος της «κάρτας υγείας».

Πηγή: www.soccerplus.gr