Προανάκριση για Μαρινάκη – Περέιρα!

ImageHandler.ashx

Η Εισαγγελία Εφετών διενεργεί προανάκριση για τις κινήσεις των Βαγγέλη Μαρινάκη και Βίτορ Περέιρα στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου, πριν την έναρξη του ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού. Το SDNA έχει τις αποκλειστικές πληροφορίες.

Σε μια κίνηση που δεν αποκλείεται να είναι απλώς η αρχή και να έχει μεγαλύτερες προεκτάσεις, προχώρησε η Εισαγγελία Εφετών, η οποία αποτελεί και το ανώτατο δικαστικό όργανο στη χώρα!

Αποφάσισε να προχωρήσει στη διενέργεια προανάκρισης για τον περίπατο και τη γενικότερη συμπεριφορά του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς και του προπονητή της ομάδας, Βίτορ Περέιρα, στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου, περίπου μία ώρα πριν την έναρξη του επεισοδιακού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (22/2).

Η Εισαγγελία Εφετών ερευνά κυρίως για ποιο λόγο οι δύο άνδρες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο μέσα σε τόσο τεταμένη ατμόσφαιρα, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Προφανώς, θεωρεί πως σε ένα ματς υψίστου κινδύνου, όπως είχε χαρακτηριστεί το ντέρμπι της Λεωφόρου, και παρά της σχετικές προειδοποιήσεις της Αστυνομίας, Μαρινάκης και Περέιρα με τη στάση τους προκάλεσαν την ήδη οργισμένη μάζα των οπαδών, με τα γνωστά δυσάρεστα αποτελέσματα και τα σοβαρά επεισόδια που έκαναν το γύρο του κόσμου.

Η κίνηση αυτή είναι πολύ πιθανό να έχει προεκτάσεις και να ακολουθηθεί από πιθανή παρέμβαση της Εισαγγελίας Εφετών και στο χθεσινό ντέρμπι Κυπέλλου, ΑΕΚ – Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, το οποίο διακόπηκε στο 90ό λεπτό του, με τους Βίτορ Περέιρα και Παϊτίμ Κασάμι να επιδεικνύουν ανάρμοστη συμπεριφορά.

Σε κάθε περίπτωση γίνεται ξεκάθαρο πως τα όργανα της δικαιοσύνης έχουν ενεργοποιηθεί για τα καλά και πως έρχονται νέες εξελίξεις στο πληγωμένο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πηγή: www.sdna.gr