Πάνω από 21 οι κατηγορούμενοι, στο κάδρο 3 νέα πρόσωπα από την ΕΠΟ

balla-mpala-e1421684283603_0

Ξεπερνούν τα 21 τα πρόσωπα που θα καλέσει ο ανακριτής για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerplus τρία νέα πρόσωπα στα οποία θα απαγγελθούν κατηγορίες από το ανακριτή διαφθοράς Γ. Ανδρεάδη, ενώ δεν είχε ασκηθεί ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα Αρ. Κορέα, προέρχονται από τον «σκληρό πυρήνα» της ΕΠΟ.

Πρόκειται για ένα μέλος του Δ.Σ της ομοσπονδίας και δύο υπαλλήλους της.

Αυτοί προστίθενται στα τρία ακόμη μέλη του Δ.Σ της ΕΠΟ και  ένα υψηλόβαθμο στέλεχος στα οποία έχει ήδη ασκηθεί ασκηθεί ποινική δίωξη.

Επίσης ο κατάλογος αναμένεται να αυξηθεί αφού έρευνες στρέφονται και προς παράγοντες ομάδας της Super League αλλά και προς ακόμα έναν διαιτητή Super League.

Tην Παρασκευή 3/4 έγινε γνωστό ότι δύο νέα πρόσωπα εμπλέκονται στην υπόθεση και φέρεται να τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες είναι οι διαιτητές Super League Ηλίας Σπάθας και Αλέξανδος Δημητρόπουλος.

Συνολικά οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της εγκληματικής ξεπερνούν τους 21 και αν εξαιρεθούν οι 2 πρόεδροι ΠΑΕ της Super League και 3 μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League, οι υπόλοιποι ανήκουν στην ΕΠΟ ως μέλη του Δ.Σ της, μέλη της ΚΕΔ, διαιτητές, μέλη πειθαρχικών οργάνων και υπάλληλοί της, δείχνοντας ότι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία πρωταγωνιστεί στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Πηγή: www.soccerplus.gr