Πάει στην ΟΥΕΦΑ ο Κοντονής

1561077_w2

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνει η υπόθεση της διαφθοράς και της βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς όπως αποκαλύπτεται ο Σταύρος Κοντονής έκλεισε ραντεβού και πάει στην ΟΥΕΦΑ (9/3) αποφασισμένος να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο ή να τραβήξει την πρίζα.

Το ραντεβού του κυρίου Κοντονή με την ΟΥΕΦΑ αποκαλύπτει στη σημερινή του έκδοση το κυριακάτικο «Βήμα».

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού έκλεισε ραντεβού για  την Δευτέρα στις 9 Μαρτίου να συναντήσει τους επικεφαλής της ΟΥΕΦΑ και λογικά τον Μισέλ Πλατινί.

Ο Σταύρος Κοντονής θα ενημερώσει τον πρόεδρο της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για τις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις που θέλει να εφαρμόσει, για τα όσα συμβαίνουν στα ελληνικά γήπεδα και για το γεγονός πως η Πολιτεία θέλει να βάλει τέλος στο αυτοδιοίκητο με τον τρόπο που υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεν θα πάει απλά για κουβέντα στην ΟΥΕΦΑ, αλλά θα έχει και υλικό μαζί του, δείχνοντας έτσι πως τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά. Ο Κοντονής θα ενημερώσει πως σε περίπτωση που δεν του επιτραπεί να κάνει παρεμβάσεις, τότε θα ζητήσει να μπορεί να κάνει παρεμβάσεις χωρίς να τιμωρηθούν οι ελληνικές ομάδες. Αλλωστε το αυτοδιοίκητο στην Ελλάδα σημαίνει ανεξέλεγκτο!

Ο Σταύρος Κοντονής γνωρίζει πολύ καλά πως το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να μείνει έτσι όπως είναι τώρα για αυτό και θα τους δείξει το υλικό που έχει μαζέψει, ενώ θα ζητήσει από την ΟΥΕΦΑ  να πάρει η Πολιτεία δραστικά μέτρα για να καταπολεμηθεί η διαφθορά και η βία.

Σε περίπτωση που η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είναι αρνητική, τότε ο Κοντονής θα ενημερώσει, παρότι δεν το θέλει, πως θα προχωρήσει έτσι και αλλιώς στα μέτρα με την ΟΥΕΦΑ να αποφασίζει αν θα τιμωρήσει τις ελληνικές ομάδες αφήνοντας τες εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Πηγή: www.sdna.gr