Ο Κ. Παπαλάκης υποψήφιος για την προεδρία της ΕΕΑ

171326

Το όνομα του επίτιμου αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου και προέδρου της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, Κωνσταντίνου Παπαλάκη, κατά την περίοδο 2003 – 2008, είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerplus, μέσα στις σκέψεις του υφυπουργού Αθλητισμού, Στ. Κοντονή, για τη θέση του προέδρου της επιτροπής.

H θητεία των μελών της ΕΕΑ λήγει στα τέλη Απριλίου και ο αρμόδιος για τον αθλητισμό υπουργός φέρεται να έχει αποφασίσει αλλαγές σε κάποια μέλη της, όπως επίσης και αλλαγή προέδρου.

Σε αυτή την περίπτωση το όνομα του κ. Παπαλάκη παίζει ως υποψήφιου για τη θέση του προέδρου.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Μαρτίου ο κ. Παπαλάκης, που υπήρξε ο πρώτος πρόεδρος της ΕΕΑ, επανήλθε στο προσκήνιο μέσω συνέντευξης στην οποία καυτηρίαζε καταστάσεις που επικρατούν στο ποδόσφαιρο και κατήγγειλε περιστατικά πιέσεων που δεχόταν ωε πρόεδρος της ΕΕΑ με αφορμή τον χειρισμό υποθέσεων του ποδοσφαίρου, απειλές για τη ζωή του αλλά και περίπτωση παράγοντα που «σχετίζονταν» με εμπόριο κοκαϊνης.

Μετά τη συνέντευξη υπήρξε επαφή με τον υφυπουργό αθλητισμού, ο οποίος στοχεύει στην αναβάθμιση της ΕΕΑ η οποία, όπως προβλέπεται στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο θα παραλαμβάνει τους φακέλους με τους ύποπτους χειραγώγησης αγώνες για στοιχηματικούς λόγους και θα προβαίνει σε αποφάσεις.

Πηγή: www.soccerplus.gr