Νέα βόμβα Ανδρεάδη: Κατηγορούμενοι όλοι οι παίκτες της Βέροιας!

ImageHandler.ashx-2

Έτοιμος να καλέσει σε απολογία όλους τους Έλληνες παίκτες της Βέροιας, που είχαν αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό, είναι ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς για να τους απαγγείλει κατηγορίες!

Μία εξέλιξη η οποία θα ταράξει τα νερά αποκαλύπτει η εφημερίδα «Goal» σε σημερινό της δημοσίευμα και αξίζει κάποιος να την αγοράσει για να διαβάσει όλα τα νέα που αφορούν την πολύκροτη υπόθεση του αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια 3-0.

Η εφημερίδα αναφέρει, λοιπόν, ότι ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, ετοιμάζεται να καλέσει σε απολογία όλους τους Έλληνες ποδοσφαιριστές της Βέροιας, που είχαν αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο του πολυσυζητημένου αγώνα με τον Ολυμπιακό και να τους απαγγείλει κατηγορίες για δωροδοκία-δωροληψία αλλοίωσης αποτελέσματος αγώνα!

Σε αυτούς δεν θα βρίσκονται οι Νίκος Γεωργέας, Παντελής Καφές και ο πρώην τεχνικός τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Καλαϊτζίδης, οι οποίοι μπορεί να απαλλαγούν βάσει νόμου.

Από το γραφείο του ανακριτή θα περάσουν λοιπόν όσοι δεν κατέθεσαν ενόρκως στον Γιώργο Ανδρεάδη και αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές αυτοί είναι οι: Δημήτρης Αμαραντίδης, Χαράλαμπος Παυλίδης, Κωνσταντίνος Μπάρμπας, Ηλίας Ιωάννου, Γιώργος Σκαθαρούδης, Αλέξανδρος Καλογέρης και Δημήτρης Μάνος, με τους τρεις τελευταίους να έχουν περάσει στο ματς ως αλλαγή.

Αυτή η τροπή είναι μία βόμβα μεγατόνων, καθώς διασύρει την ποδοσφαιρική δικαιοσύνη! Ο λόγος; Μα φυσικά η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Super League για να βγάλει… καθαρή της Βέροια και να αθωώσει λόγω αμφιβολιών τον πρώην πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Αρβανιτίδη, αλλά και τον πρώην γενικό αρχηγό Γιώργο Λαναρή, παρά το γεγονός πως κατηγορούνται από την ποινική δικαιοσύνη ότι έδωσαν στους ποδοσφαιριστές της Βέροιας την εντολή να χάσουν από τον Ολυμπιακό.

Πηγή: www.sdna.gr