Κλήθηκαν σε απολογία Καλλονή και Βέροια

kerkira

Στην πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Superleague κλήθηκαν να απολογηθούν την Πέμπτη (19/3) η ΠΑΕ Καλλονή και η ΠΑΕ Βέροια, εξαιτίας των »ύποπτων» παιχνιδιών τους για το πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας είχε ασκήσει πειθαρχική δίωξη στις δύο ομάδες, για τα φερόμενα ως »ύποπτα» ματς που έδωσαν. Αυτό της Καλλονής με τον Πανθρακικό και εκείνο της Βέροιας με την Κέρκυρα.

Όπως ανακοινώθηκε: »Η πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 19-03-2015 και ώρα 13.00 τις παρακάτω ΠΑΕ. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ : «Βάσει των αναφερομένων στην από 13/3/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένα στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 19-3-2015 και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη».

Β) ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ : «Βάσει των αναφερομένων στην από 13/3/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένα στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 19-3-2015 και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη»».

Πηγή: www.sport24.gr