Κοινό μέτωπο ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού & ΑΕΚ ενάντια στο σύστημα που λυμαίνεται το ποδόσφαιρο

Screen Shot 2015-01-17 at 10.27.52 AM

Συναντήσεις είχε χθες το απόγευμα ο Ιβάν Σαββίδης με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ωστόσο,  από επαφές που είχαν γίνει νωρίτερα μεταξύ των τριών πλευρών, φαίνεται να έχει ήδη συμφωνηθεί η ανάγκη ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός να δημιουργήσουν ένα κοινό μέτωπο ενάντια στο σύστημα και στην «εγκληματική οργάνωση που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sport24.gr το σχέδιο δράσης που πλάθεται έχει έναν βασικό άξονα. ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ να μην κατέβουν στο επόμενο πρωτάθλημα αν δεν αλλάξει ολόκληρη η διοίκηση στην ΕΠΟ και η δομή και η λειτουργία της ΚΕΔ.

Μια πρόταση για την οποία περισσότερο υπέρ είναι στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ και λιγότερο στον Παναθηναϊκό που δεν θεωρούν ότι οι ακραίες λύσεις μπορούν να δώσουν ένα τέλος στην «δυσωδία» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στο τριφύλλι θεωρούν ότι η πίεση στην δικαιοσύνη και το συνεχές ξεμπρόστιασμα όλων όσων εμπλέκονται σε εγκληματικές οργανώσεις είναι η καλύτερη λύση. Μια πορεία που έχουν χαράξει στο τριφύλλι από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα ο Γιάννης Αλαφούζος. Μια πορεία κάθαρσης και καταγγελίας κάθε τι παράνομου με τον τρόπο που μπορεί η κάθε πλευρά.

Μάλιστα ο Γιάννης Αλαφούζος είναι ικανοποιημένος που βλέπει ότι πλέον δεν «παίζει μόνος του» αλλά έχει και άλλες ομάδες στο πλευρό του και φυσικά αν συμπράξουν οι τρεις τους θα τους πλαισιώσουν και άλλες ομάδες που θέλουν να μπει τέλος στο κατεστημένο.

Οι τρεις άντρες φυσικά και θέλουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους καθώς έτσι η κάθε προσπάθεια τους θα έχει μεγαλύτερο αποτέλεσμα ενώ η απειλή μίας κοινής αποχώρησης των ομάδων τους μπορεί να ανατρέψει άρδην τα δεδομένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν ακόμη πολλές λεπτομέρειες που αναμένεται να καθοριστούν μέσα από τις συνεχείς επαφές των τριών πλευρών.

Πηγή: www.spor24.gr