Κατηγορείται για την «εγκληματική οργάνωση» μέλος του Δ.Σ της ΕΠΟ

bf17a532db9f5a8337157f28dc1ea38b_xl

Κατηγορίες για την υπόθεση της «εγκληματική οργάνωσης» απήγγειλε ο ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, στο μέλος του Δ.Σ της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣ Αρκαδίας, Νίκο Προύντζο.

Ο κ.Προύντζος έμεινε για λίγη ώρα στο γραφείο του ανακριτή και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 22 Μαϊου.

Βγαίνοντας, σε «πηγαδάκι» με δημοσιογράφους, είπε πως οι κατηγορίες που του απηύθυναν είναι ίδιες με των άλλων, υπονοώντας τα υπόλοιπα κατηγορούμενα μέλη της ΕΠΟ.

Σε μια αποστροφή του λόγου του, υποστήριξε ότι κατηγορείται λόγω της εργασιακής σχέσης που είχε συγγενικό του πρόσωπο με πρόεδρο ΠΑΕ της Super League.

Μιλώντας στις κάμερες ο δικηγόρος του, Δ. Σωτηρόπουλος, δήλωσε πως «δεν μπορεί να πέφτουν στον πελάτη μου όλες οι παθογένειες του ποδοσφαίρου» και πρόσθεσε: «θα διαβάσουμε την δικογραφία και θα δώσουμε απαντήσεις».

Υπενθυμίζεται ότι από τον ανακριτή πέρασε προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Γ.Σαρρής, ενώ σύμφωνα με το πόρισμα του εισαγγελέα, Αριστείδη Κορέα, η «εγκληματική οργάνωση» του ποδοσφαίρου απαρτίζεται από ακόμη δύο μέλη του Δ.Σ  της ομοσπονδίας, δύο πρώην μέλη της ΚΕΔ, ένα πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος και έναν πρώην πρόεδρος ΠΑΕ Super League.

Πηγή: www.soccerplus.gr