Κατέθεσε για την εγκληματική οργάνωση ο Μελισσανίδης

pegasus_large_t_1041_106515558

Στο γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη στην Ευελπίδων βρέθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης την Τρίτη (10/3), όπου και για περίπου 80 λεπτά κατέθεσε ως μάρτυρας για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τις προηγούμενες ημέρες είχαν καταθέσει στον κ. Ανδρεάδη ο πρώην ιδιοκτήτης του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτης Βελλής, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης, ενώ οι καταθέσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν την Τετάρτη (11/3), με την κατάθεση του ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια.

Ετσι, μόλις  ολοκληρωθεί η διαδικασία θα αρχίσουν οι κλήσεις όσως διώκονται ποινικά και μένει να φανεί αν θα απαγγελθούν κατηγορίες.

Υπενθυμίζεται ότι από το πόρισμα Κορέα έχουν προκύψει ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος σε 16 άτομα, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται τρία μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ, ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Ομοσπονδίας που παραιτήθηκε πρόσφατα, δύο πρώην μέλη της ΚΕΔ, τρεις διαιτητές της Super League και δύο πρόεδροι ΠΑΕ.

Πηγή: www.soccerplus.gr