Ύποπτοι χειραγώγησης δύο αγώνες του κυπέλλου Ελλάδας

FBL-WC-2014-SUBBUTEO-LEE-VAN PERSIE  YCH001

Στο στόχαστρο της Federbet, που είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος ασχολείται με την παρακολούθηση της στοιχηματικής ροής και καταγραφεί περιπτώσεις χειραγωγημένων αγώνων, βρίσκονται δύο αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του κυπέλλου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο αναμετρήσεις που έληξαν με νίκη των φιλοξενούμενων ομάδων με μεγάλο σκορ. Σύμφωνα με ανεπίσημη ενημέρωση, στους αγώνες αυτούς είχαν πονταριστεί υψηλά ποσά στη νίκη της φιλοξενούμενης ομάδας με δύο γκολ διαφορά αλλά και στο over και υπήρξαν αναφορές από «συνεργάτες» της εταιρείας που τα παρακολουθούσαν.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες η Federbet είχε χαρακτηρίσει ύποπτο χειραγώγησης των αγώνα Κισσαμικός-Εργοτέλης για την Football League στις 23/11, ο οποίος είχε λήξει με νίκη της γηπεδούχου ομάδας με σκορ 2-1.

Μάλιστα φέρεται να έχει στείλει επιστολή προς την ΕΠΟ σχετικά με τον αγώνα της Fοοtball League, για την οποία έρχονται παιχνίδια που χαρακτηρίζονται ως ύποπτα χειραγώγησης και από την εταιρεία Sportradar, μέσω της UEFA.

Πηγή: www.soccerplus.gr