Εξηγήσεις από την Super League για το θέμα του ΟΦΗ ζητεί ο ΠΑΟ

panathinaikos--sima

Με επιστολή του στην Super League ο Παναθηναϊκός ζητεί εξηγήσεις αναφορικά με τον ορισμό της αναμέτρησης Παναιτωλικός-ΟΦΗ, χαρακτηρίζοντας προνομιακή την μεταχείριση των Κρητικών στο θέμα που έχει προκύψει με οφειλές προς ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα, οι πράσινοι κατηγορούν την Λίγκα για αποκλεισμό τους από τις συζητήσεις, τονίζοντας ότι επιφυλάσσονται όλων των δικαιωμάτων τους.

Αναλυτικά η επιστολή του Τριφυλλιού στην Super League:

«Προς

Super League Ελλάδος Αρ. Πρωτ: 46

Υπόψη

κ. Γ. Μποροβήλου, Προέδρου

Κοινοποίηση

κ. Μ. Αναγώστου, Γενικού Διευθυντή

κ. Γ. Οικονομάκη, Νομικού Συμβούλου

Κύριε Πρόεδρε,

Προ ολίγου λάβαμε fax με το οποίο μας ανακοινώνετε τη διεξαγωγή του αγώνα μεταξύ της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΟΦΗ, επιλέγοντας μάλιστα να προηγηθεί το σχετικό επικοινωνιακό υπόβαθρο, τη στιγμή που κατά την ενημέρωσή μας υπήρχαν έντονες αντιδράσεις από μέλη στον ορισμό του εν λόγω αγώνα εξαιτίας της μη τηρήσεως της προθεσμίας που είχε ληφθεί κατά πλειοψηφία με σαφείς, ρητές και απαρέγκλιτες δεσμεύσεις κατά τη χθεσινή πολύωρη συνεδρίαση του ΔΣ. Ταυτόχρονα προέβητε σε επιλεκτική επικοινωνία με κάποια μέλη του ΔΣ του Συνεταιρισμού, αποκλείοντας από την επικοινωνία αυτή εντελώς την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, γεγονός που σηματοδοτεί τη στάση σας απέναντι στον ιστορικότερο σύλλογο και τον τρόπο που επιλέγετε να ασκείτε τα καθήκοντά σας ως Πρόεδρος του Συνεταιρισμού.

Αιτούμεθα να μας χορηγήσετε ΑΜΕΣΑ πλήρη και ακριβή στοιχεία, που να αποδεικνύουν με τον πλέον επίσημο τρόπο την πλήρη εναρμόνιση της αποφάσεώς-ανακοινώσεώς σας για την κανονική διεξαγωγή του αγώνα με τη χθεσινή απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού.

Και σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί ότι έχετε παραβιάσει την απόφαση αυτή, θα πρέπει να μας εξηγήσετε τους λόγους που επιλέξατε την επανάληψη της προνομιακής μεταχείρισης μιας ομάδας, που επί πολλούς μήνες έχει αναστείλει και συνεχίζει να αποφεύγει την εκπλήρωση κάθε υποχρέωσής της προς αθλητές, εφορίες, ασφαλιστικούς οργανισμούς, συμμετέχοντας αντικανονικά στο Πρωτάθλημα εις βάρος των συμφερόντων των υπολοίπων, αλλά και του Ελληνικού Δημοσίου.

Επισημαίνουμε ρητά ότι επιφυλασσόμαστε όλων των δικαιωμάτων μας.

Για την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ

Ευστράτιος Σωπήλης

Β Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος».

Πηγή: www.soccerplus.gr