Επεισόδια στη Λεωφόρο μόλις εμφανίστηκε ο Μαρινάκης

5804f9de9e622c1ff05f3fed3bf86164_l

Τα προβλήματα στη Λεωφόρο ξεκίνησαν περίπου δύο ώρες πριν τη σέντρα, όταν έκανε την εμφάνισή του στο γήπεδο ο Βαγγέλης Μαρινάκης που, ως αρχηγός της αποστολής, αποφάσισε να κάνει την καθιερωμένη βόλτα μαζί με τους παίκτες της ομάδας τους. Το «σουλάτσο» επακολούθησε ρίψη καπνογόνων από τις εξέδρες με κατεύθυνση τη φυσούνα, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος των ερθρόλευκων να οπισθοχωρήσει στα αποδυτήρια.

Ζέκα: «Απορώ με τον Περέιρα που πήγε μπροστά από την θύρα 13″

Για την ενέργεια του προπονητή του Ολυμπιακού να ανοίξει διάλογο με οπαδούς μπροστά από την «Θύρα 13» αναφέρθηκε σε δηλώσεις του σε πορτογαλική εφημερίδα ο Κάρλος Ζέκα.

«Πήγε στην εστία και συνέβη ό,τι συνέβη. Ποιος τον συμβούλεψε να κάνει κάτι τέτοιο; Δεν ήξερε πως παίζει με τη φωτιά πλησιάζοντας τόσο πολύ τη θύρα του γηπέδου όπου βρίσκονται οι φανατικοί οπαδοί μας;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος άσος των «πρασίνων» σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Record».

Στον πάγκο ο Μαρινάκης

Παρά τις αντιρρήσεις από πλευράς αστυνομίας, αλλά και την ένταση που προκλήθηκε στον αγωνιστικό χώρο με την εμφάνισή του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ως αρχηγός της αποστολής του ΟΣΦΠ, κάθισε τελικά στον πάγκο από όπου και παρακολούθησε το ντέρμπι.

Αλαφούζος: «Ο Μαρινάκης είναι ηθικός αυτουργός των επεισοδίων»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι ο ήθικός αυτουργός για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην Λεωφόρο πριν την σέντρα του ντέρμπι των «αιωνίων», όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Αλαφούζος. «Ο κύριος Μαρινάκης αποφάσισε να έρθει εδώ και να κάτσει στον πάγκο της ομάδας του (…) εμείς είχαμε ζητήσει να πάει ο κύριος Μαρινάκης σε ένα μπουθ, αλλά προτίμησε να προκαλέσει με κάθε τρόπο. Ελπίζω να βελτιωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Πηγή: Το Σύστημα / www.soccerplus.gr