Εκτός ποδοσφαίρου ακόμα δύο δικαστές

ImageHandler.ashx

Η ποινή απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο επιβλήθηκε σε ακόμα δύο δικαστές μετά την απολογία τους στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Άλλοι δύο κατηγορούμενοι βρέθηκαν σήμερα ενώπιον του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη και απολογήθηκαν για τις κατηγορίες που τους βαραίνουν σε σχέση με την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο.

Πρόκειται για το μέλος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Μαρία Αναστασάκη και το μέλος του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ, Γιώργο Βλάσση.

Οι δύο τους απολογήθηκαν και τους επιβλήθηκε μετά από συμφωνία εισαγγελέα και ανακριτή ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Ο ίδιος όρος που είχε επιβληθεί και στο πρώην μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League, Χαρίλαο Ζυγογιάννη και φαντάζει εξαιρετικά πιθανό ο ίδιος περιοριστικός όρος να επιβληθεί και στους υπόλοιπους κατηγορουμένους.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως τόσο ο κύριος Βλάσης, όσο και η κυρία Αναστασάκη έχουν ήδη παραιτηθεί από τις θέσεις τους στο διαιτητικό δικαστήριο και στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αντίστοιχα.

Επόμενο επεισόδιο στην υπόθεση είναι την προσεχή Δευτέρα οπότε και έχουν κληθεί τρία τελευταία πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση προκειμένου να τους απαγγελθούν κατηγορίες και να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν…

Πηγή: www.sdna.gr