Δίωξη σε Ολυμπιακό, Περέιρα και Κασάμι

1219643_1

Πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, του προπονητή της ομάδας, Βίτορ Περέιρα και του διεθνού Ελβετού μέσου, Παϊτίμ Κασάμι, άσκησε την Πέμπτη (26/3) ο Κωνσταντίνος Πετρόπουλος.

Ο λόγος είναι η συμπεριφορά τους στη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ και συγκεκριμένα κατά τον πανηγυρισμό του Φράνκο Χάρα μετά το γκολ του Αργεντινού επιθετικού στο 89ο λεπτό που χάριζε την πρόκριση στον Ολυμπιακό στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Τόσο ο προπονητής των Πειραιωτών όσο και ο άσος της ομάδας, πανηγύρισαν με… έντονο τρόπο και για το λόγο αυτό κλήθηκαν με βάση τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 26 παρ. 1-4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 6-6-2014. Μένει να δούμε τι θα ειπωθεί κατά την απολογία τους και ποια θα είναι η απόφαση που θα παρθεί.

Η ενημέρωση:
«Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, του προπονητή της De Oliveira Pereira Vitor Manuel και του ποδοσφαιριστή  Kasami Pajtim για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 26 παρ. 1-4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 6-6-2014 (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας, ΑΕΚ-Ολυμπιακός της 11/3/2015)».

Πηγή: www.sport24.gr