Δεν κατεβαίνουμε στο πρωτάθλημα αν δεν αλλάξει η κατάσταση στην ΕΠΟ

alafouzossavvidismelissanidis

Συνάντηση μεταξύ των Γ.Αλαφούζου, Δ.Μελισσανίδη και Ι.Σαββίδη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (17/06) με αντικείμενο συζήτησης τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι έπεσε εκ νέου η πρόταση που είχε γίνει στην συνάντηση των τριών διοικητικών ηγετών πριν από πέντε μήνες, δηλαδή να μην συμμετάσχουν ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο επόμενο πρωτάθλημα εφόσον δεν υπάρξουν αλλαγές στην ΕΠΟ και στην διαιτησία που να εξασφαλίσουν ισονομία για όλες τις ομάδες και όχι μεροληψία όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.

Βέβαια το θέμα αυτό έχει τεχνικές δυσκολίες και συνέπειες, ωστόσο οι τρείς άνδρες φέρονται αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν το επόμενο πρωτάθλημα να γίνει με τα χαρακτηριστικά των τελευταίων πρωταθλημάτων της Λίγκας.

Αλαφούζος, Μελισσανίδης και Σαββίδης συζήτησαν για τις εξελίξεις στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», την στάση της UEFA απέναντι σε ελληνικές ομάδες που έχουν  δικαστικές εκρεμμότητες για στημένους αγώνες και συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και για θέματα που αφορούν την ΕΠΟ και τις ποδοσφαιρικές ενώσεις ενόψει της Γενικής Συνέλευσης στις 16/06.

Λίγο μετά το τέλος του κρίσιμου ραντεβού από την ΠΑΕ ΠΑΟ πήραν (ανεπίσημα) θέση για τα τεκτενόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τονίζοντας τα εξής: Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να μην κατέβουμε στο επόμενο πρωτάθλημα εφόσον δεν εξασφαλιστεί η αξιοπιστία του»!

Πηγή: www.soccerplus.gr