Αρνείται να καταθέσει για το «Koriopolis» ο Μαρινάκης

marinakisolymp

Με επιστολή του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να παραστεί στο δικαστήριο ως μάρτυρας για την περιβόητη υπόθεση των στημένων αγώνων, της περιόδου 2008-2011, που είναι γνωστή ως «Koriopolis».

Το δικαστήριο διέταξε να κληθεί ως μάρτυρας και ο κ. Μαρινάκης, ωστόσο ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού ενημέρωσε πως δεν μπορεί να παραστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων επικαλούμενος αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις στο εξωτερικό.

Επίσης υποστήριξε πως θα προτιμούσε να μην καταθέσει τη δεδομένη χρονική στιγμή διότι παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη η υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», στην οποία εμπλέκεται.

Τέλος, παραπέμπει το δικαστήριο στην απολογία του για το «Koriopolis», σημειώνοντας πως ό,τι είχε να πει για την υπόθεση το είπε στον ειδικό ανακριτή, όταν ήταν ακόμη κατηγορούμενος.

Υπενθυμίζεται ότι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, έχει απαλλαχθεί από τις κατηγορίες που τον βάρυναν για το «Koriopolis».

Πλέον, αναμένεται η στάση του δικαστηρίου σχετικά με την επιστολή του κ. Μαρινάκη, καθώς στην επόμενη συνεδρίαση (27/3) θα αποφασίσει αν θα επιμείνει στην κλήση του του προέδρου του Ολυμπιακού, ή θα κάνει δεχτή την επιθυμία του να μην καταθέσει.

Πηγή: www.soccerplus.gr