Απαγγελία κατηγορίας στον Γ. Σπανό για το ΟΣΦΠ – Ατρόμητος

span

Το κατώφλι του γραφείου του ανακριτή διαφθοράς, Γ.Ανδρεάδη, πέρασε το πρωί της Τετάρτης (22/04) ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γ.Σπανός , συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, Β.Μπαταγιάννη.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Περιστερίου εμπλέκεται στην ίδια υπόθεση για την οποία κατηγορείται και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γ.Αγγελόπουλος , δηλαδή της δωροδοκίας – δωροληψίας στην αναμέτρηση ΟΣΦΠ – Ατρόμητου που έληξε 2-1 και διεξήχθη στις 4/02/2015.Ο κ.Σπανός ζήτησε και πήρε προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί στις 5 Μαϊου.

Υπενθυμίζεται πως για την εν λόγω αναμέτρηση, σύμφωνα με το δικηγόρο κ. Μπαταγιάννη υπάρχει ένορκη κατάθεση του διευθυντή ποδοσφαίρου του ΠΑΟ,Τ.Φύσσα, στην οποία υποστηρίζει ότι ο τότε προπονητής του Ατρομήτου, Σα Πίντο, του είπε πως για το συγκεκριμένο ματς του ζητήθηκε να μην χρησιμοποιήσει  τους ποδοσφαιριστές Ναπολεόνι, Πίτου Γκαρσία, Κιβρακίδη και Κατσουράνη.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος έχει εκδώσει ανακοίνωση για την συγκεκριμένη υπόθεση στην οποία τονίζει πως ο εμπνευστής της κατηγορίας αυτής θα λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη, ενώ πλήρη άγνοια για το θέμα δήλωσε ο πρώην τεχνικός της ομάδας, Ρικάρντο Σα Πίντο.

Πηγή: www.soccerplus.gr