Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο στον Κομπότη

135351

Η ποινή απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο επιβλήθηκε με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα στον μεγαλομέτοχο του Λεβαδειακού, Γιάννη Κομπότη, ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» και την Δευτέρα (27/04) πήγε στο γραφείο του ανακριτή διαφθοράς, Γ.Ανδρειάδη, για να απολογηθεί.

Αυτό σημαίνει ότι ο κ.Κομπότης πρέπει να πάψει να έχει οποιαδήποτε σχέση με την ΠΑΕ Λεβαδειακός, να μην την εκπροσωπεί στο Δ.Σ της Super League και να αντικατασταθεί από το Δ.Σ της ΕΠΟ στο οποίο είναι μέλος προερχόμενο από την Λίγκα.

Υπενθυμίζεται ότι παρόμοιος περιοριστικός όρος έχει επιβληθείς στους Ζυγογιάννη, Ζάμπρα και Αναστασάκη που είναι ή ήταν μέλη πειθαρχικών επιτροπών του ποδοσφαίρου.

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του ΟΣΦΠ, Β.Μαρινάκης πήρε μέσω του δικηγόρου του προθεσμία για να απολογηθεί στις αρχές Ιουνίου.

Την Πέμπτη (30/04) απολογούνται οι διαιτητές

Την Πέμπτη (30/04) θα βρεθούν στο γραφείο του ανακριτή διαθφοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, οι 3 διαιτητές στους οποίους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για την «εγκληματική οργάνωση», προκειμένου να απολογηθούν.

Πηγή: www.soccerplus.gr