Ανέλαβε την κάρτα υγείας ο ανακριτής!

19910BA73C7EF4C08C6270589C322351

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς μετά την εγκληματική οργάνωση, ανέλαβε και την κάρτα υγείας. Δηλαδή ένα σκάνδαλο 29 εκατομμυρίων ευρώ που μέσα σε αυτό εμπλέκονται 23 ποδοσφαιρικοί παράγοντας ως κακουργηματικά κατηγορούμενοι.

Υπενθυμίζουμε πως την άσκηση ποινικών διώξεων για απιστία σε βαθμό κακουργήματος είχε κάνει  ο εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος Παναγιώτης Αθανασίου  σε βάρος παραγόντων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τις κάρτες υγείας των αθλητών  που φέρονται να ζημίωσαν το δημόσιο με χρηματικό ποσό πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Από την έρευνα που είχε διενεργήσει η επίκουρη εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος Αγγελική Κουρινιώτη, είχε γίνει γνωστό πως ενώ έπρεπε να να πραγματοποιηθούν 1,5 εκατ. μετρήσεις τελικά έγιναν μόλις 15.530 και σε έλεγχο που διενεργήθηκε από το ΣΔΟΕ εντοπίστηκαν οι επίμαχες συμβάσεις.

Ανάμεσα στους 23 ποδοσφαιρικούς παράγοντες βρίσκεται και ο νυν πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, αλλά και οι Γιώργος Σαρρής, Βασίλης Γκαγκάτσης και Σοφοκλής Πιλάβιος.

Ο ειδικός ανακριτής Γιώργος Ανδρεάδης θα ασχοληθεί με την κάρτα υγείας μόλις τελειώσει η υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο.

Πηγή: www.sdna.gr