Αγνοείται ο Πακιστανός διερμηνέας για το Noor-1!

C7765F1246C3023BFFC538E8AB40BD63

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Spirto» ο κύριος μεταφραστής Πειραιά Mahmood Arshed, ο οποίος φέρεται να είναι ο βασικός διερμηνέας στην υπόθεση του Noor-1 κατά την ανακριτική διαδικασία, μεταφράζοντας τις απαντήσεις των Ινδών μελών του πληρώματος, αγνοείται από τις 12 Φεβρουαρίου του 2015!

Η εξαφάνισή του μάλιστα δηλώθηκε αρκετές ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 4 Μαρτίου του 2015 από την Ελληνίδα σύζυγό του, με την δήλωση εξαφάνισης, που δημοσιεύει η εφημερίδα, να αναγράφει: «Ο εξαφανισθείς αποχώρησε από την οικία του, λέγοντας στη σύζυγό του ότι θα μεταβεί για επαγγελματικές δουλειές στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Έκτοτε σε επανειλημμένα τηλεφωνήματά της δεν απαντάει και γενικά από την ήμερα που έφυγε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Ο ανωτέρω εξαφανισθείς δεν πάσχει από νοητική στέρηση και δεν έχει εξαφανιστεί στο παρελθόν. Γίνεται μνεία ότι ενδέχεται να βρίσκεται και εντός της ελληνικής επικράτειας, καθότι δεν προκύπτει από κάποιο στοιχείο ότι η παρουσία του στο Άμπου Ντάμπι είναι βέβαια, παρά μόνο από τα προαναγγελλόμενα στη σύζυγό του περί ταξιδιού του στο Άμπου Ντάμι».

Μάλιστα νομικοί του Πειραιά επιβεβαίωσαν πως το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι από τους δύο επίσημους και πιο γνωστούς διερμηνείς στα δικαστήρια Πειραιά τα τελευταία 13 χρόνια.

Πηγή: www.sdna.gr